بیانات امام جمعه شهر بستک در خطبه امروز:
بستک درحوزه درمان نیازمند حمایت بیشتری از سمت مسئولین می باشد/خواهشاً در آموزش و پرورش کسی دنبال سهم خواهی نباشد، ضربه به تمدن و فرهنگ و همه چیز میزند
به گزارش گوده نیوز،امام جمعه شهر بستک در خطبه ی امروز با اشاره به نیازهای اصلی شهرستان در سه زمینه آموزش،درمان و ارتباطات جاده ای گفت:
ما سه تا نیاز اصلی را داریم؛ یکی مبحث آموزش هست، یکی مبحث درمان و یکی در حوزه ارتباطات که همان جادهها باشد. ما در شهرستان فعلاً در حال حاضر الحمدالله در حوزه راهها داریم در مسیر خوبی قرار میگیریم؛ یعنی فعالیتهای جدی دارد انجام می شود که من همین جا تشکر دارم از نماینده محترم جناب جباری، فرماندار، اداره کل راهداری و همه دوستانی که هستند و خیرینی که استارت میزنند و همیشه پای کار هستند و مردمی که مطالبهگر هستند، یعنی همه اینها باید باشد تا یک کار به رشد برسد
وی در ادامه با توجه به دغدغه های مردم در حوزه درمان وپزشکی اذعان کرد:
در حوزه درمان سروران عزیز ببینید اینجا الان جدا از شهرستان بستک دو منطقه به آن اضاف شده که جزء حوزه شهرستانی نیستند؛ منطقه پدل، لمزان درمان آن الان دارند از بستک استفاده میکنند، منطقه شیبکوه(چارک) هم با وجود جاده خور الان دیگر دارند می آیند از شهرستان بستک استفاده میکنند، لذا نیاز به یک حمایت بسیار بیشتر، هم برای نیروها، هم برای امکانات وجود دارد که امیدوارم همه دوستان باز هم تلاش کنند که این امر محقق بشود، چون جمعیت زیادتری الان روز به روز به سمت شهرستان ما در حال سرازیر شدن هست، امیدوارم که در همه زمینهها جمعیتی که می آیند منفعت آن به شهرستان ما برسد.
سید سلیمان حسینی در ادامه در حوزه آموزش خاطر نشان کردند:
در حوزه آموزش؛ در کل کشور اول بگویم حوزه آموزشمان حوزه خوبی نیست، در استان هم در حوزه آموزش ضعیف هستیم و آن طور که باید باشیم نیست. در شهرستان بستک هم به همین صورت، من نمیخواهم نقد شخص خاصی را داشته باشم یا مسئولیت خاصی، از همه تشکر دارم، منتها یک وقتهایی شما میبینید که نفرات آدمهای خیلی خوبی هستند ولی کنار هم که قرار میگیرند مجموعه، مجموعه خوبی نمی شود، پیشرفتی حاصل نمی شود، آنچنان که باید باشد.
امام جمعه شهر بستک با انتقاد به مقایسه های نامعقولیکه گاهی اوقات در صدا وسیما انجام می گیرد،بیان داشت:
هرگز سروران عزیز ما خودمان را با جای دیگر مقایسه نکنیم. من بعضی وقتها یک مقایسههایی میشنوم که مثلاً خب از فلان جا که بهتر هستیم. ما می گوییم و ادعا داریم شهر ایمان، فرهنگ، علم، ادب هستیم، بعد می آییم با یک جاهایی مقایسه میکنیم. در بحث علمی تلاشی هم نمی شود، این مقایسه، مقایسه درستی نیست اصلا؛ مثل بعضی از مقایسههایی که در تلویزیون انجام می شود. شاید دیده باشید، مثلاً بنده خدایی می آید و می گوید شما چرا از قطع برق ناراحت هستید؟ در لبنان ۴ ساعت بیشتر برق ندارند. خب مرد مؤمن شما می آیید ایران را با لبنان مقایسه میکنید؟ در تلویزیون می گوید که با لبنان ۴ ساعت اینجا خدا را شکر بیشتر برق دارید. ایران را باید با کشورهای پیشرفته مقایسه کرد، ضعف از اینجا شروع می شود. یا یک بنده خدایی می آید مثلا می گوید آقا شما یمن را در نظر بگیرید، بعد بیایید گلایه بکنید، یا یمن را دارید با ایران مقایسه میکنید، بعد هم می گویید خب ما ابرقدرت هستیم. خب نمی شود اینجوری که... یا یک نفر دیگر می آید می گوید؛ قیمت بنزین ما از پاکستان، افغانستان مثلاً فرض کنید ارزانتر در می آید. اینها یک مقایسههای مسخره است، یعنی ما یادمان باشد که اگر مقایسه میکنیم، مقایسه درست باید شکل بگیرد. آن شیء، آن شخص، آن کشور، آن جایگاه با هم تراز خودش باید مقایسه بشود، بعد حرف زد. به نظر من تازه این مقایسهها ارزش ایران را بالا نمیبرد، دارند توسری میزنند این آدمهایی که به نظر من ناکارشناس هستند. این را عرض کردم بگویم ما خیلی وقتها مقایسه هایمان مقایسه های درستی نمیتواند باشد. یک وقتهایی در یک تیم ورزشی بهترین مربی دنیا هم می آورند، ولی همه چیز جفت و جور نیست، موفقیت شکل نمی گیرد.
حسینی در پایان در حوزه آموزش از مسئولین خواست:
تقاضای من الان اینجا رسماً روی منبر هم عرض میکنم؛ اگر در هر حوزهای، در هر ادارهای، هر جایی دنبال سهم خواهی رفتیم؛ خواهشاً در آموزش و پرورش کسی دنبال سهم خواهی نباشد، ضربه به تمدن و فرهنگ و همه چیز میزند. بگذارید همیشه در آموزش و پرورش کارهای درستی انجام بشود و هر کسی هم کار میکند در مسیر درستی قرار بگیرد. این یک خواستهای هست که در همه جا، چه در بستک، چه در استان، چه در جای جایی به هر حال این را داریم که انجام بشود.