دوشاب خوش رنگ و خوش طعم هدیه ای از خرماهای بستک

دوشاب خوش رنگ و خوش طعم هدیه ای از خرماهای بستک
تولید شیره خرما (دوشاب) در شهرستان بستک هر ساله از مهر ماه آغاز و تا آذر ادامه دارد و پیشبینی میشود امسال بیش از ۱۰۰ تن شیره خرما در این شهرستان تولید شود
به گزارش گودهنیوز، شیره خرما در شهرستان بستک به صورت سنتی و در سه کارگاه فعال تولید میشود که در روستاهایی همچون کوهیج، ایلود و هرنگ واقع شده اند و با استفاده از خرماهای محلی شیره ای خوش رنگ و خوش طعم می پزند که یادآور سنت های دیرینه منطقه است.
سعدالله رحمانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک، در این خصوص گفت:
بخش عمده شیره تولید شده در بستهبندی خرما مورد استفاده قرار میگیرد و این فرآیند موجب میشود خرما خوشطعم، خوشرنگ و ماندگار شود. خرما با شیره و ادویههای معطر ترکیب میشود تا محصول نهایی تازگی خود را حفظ کند و بدون آفت برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.
وی افزود :
برای شیرهپزی از ارقام شاهانی، مرزبان، پیبا، زامردن و دیگر خرماهای محلی استفاده میشود. فعالیت شیرهپزی در این سه کارگاه سنتی علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، به حفظ سنتهای محلی و ایجاد اشتغال در روستاهای کوهیج، ایلود و هرنگ کمک میکند. سطح زیر کشت نخیلات شهرستان بستک ۱۸۸۰ هکتار است و از این نخیلات حدود ۴۷۰۰ تن خرما برداشت میشود.
رحمانی بیان کرد:
با توجه به کیفیت بالای شیره خرمای تولیدی و نقش مهم آن در بستهبندی خرما، پیشبینی میشود روند تولید این محصول در سالهای آینده افزایش یابد و جایگاه این محصول در بازار خرمای شهرستان بیش از پیش تقویت شود.
انتهای پیام/



